Gjennomfarget betongstein

Steinene er farget gjennom og fås i flere farger

Type godkjent av Sitac i henhold til BBR-seksjonen 6:532, 5:63, 5:631 og BKR seksjon 2: 111 (sertifikat nr. 1356/70)

Nordic

Marmoroc Fasadesystem av farget betong, monteringsprofiler og tilkoblingsdetaljer. Beregnet for flermannsboliger, villaer osv. Fasadesteinene festes lett til metallprofiler etter en svensk patentert metode, som også er tilpasset for ytterligere isolasjon. Type godkjent av Sitac i samsvar med BBR seksjoner 6: 532, 5:63, 5: 631 og BKR seksjoner 2: 111 (sertifikat nr. 1356/70).

Produkt Beskrivelse
Fasadesteinen er laget av knust hvit marmor, hvit sement og pigment. Utformingen av steinen er vist på bildet nedenfor som også viser monteringsprofilen (c-avstandsprofiler 300 mm). Steinen er hektet på de vertikale profilene (forsegling med bruk og d er ikke påkrevd). Ved skade kan enkelt steiner enkelt byttes ut. Steiner for hjørner og vindusforbindelser er inkludert i serien. Monteringsprofiler er laget av varmforsinket stålplate.

Dimensjoner
Lengde: vanlig stein 300 og 600 mm.
Byggehøyde: 100 mm.
Tykkelse: 25 mm.
Bekledningstykkelse inkludert monteringsprofil: ca. 40 mm.
Marmoroc-steinen er tilpasset 3 M med 1 M i konstruksjonshøyde.

Vekt
Vekt: ca 34 kg / m2 veggoverflate inkludert monteringsprofiler.

Utseende
Steinene er farget i fargen og fås i flere farger. Overflaten er litt riper eller glatt og er belagt med et vannavstøtende overflatelag. Spesielle farger kan bestilles. Steinen er montert med 10 mm horisontal skjøt og omtrent 8 mm vertikal fugemerking. Fasadedesign med forskjellige former og farger kan enkelt utføres.

Veiledning om planlegging
Monteringsprofilene festes med skrue eller spiker direkte til underlaget. Utformingen av profilen skaper et ventilert rom bak betongsteinene. Ved tilleggsisolering installeres spesielle avstandsstykker av stålplate og isolasjon og vindsperre. Profilene tåler høyde opp til 100 m. Installasjonsinstruksjoner og tegninger som viser tilkoblingsdetaljer for vinduer, dører, takfot, sokkel etc.