Fasadestein av
brent leire

Overflaten er glatt med en matt glans
eller glasert

Fasadesteinen har høy frostbestandighet og er slagfast

Brick

Produkt Beskrivelse
Fasadesteinen er laget av leire som er brent under høy temperatur (ca. 1200 ° C). Monteringsprofilene er av varmforsinket stål med sort lakkert overflate. Fasadesteinen har høy frostbestandighet og er slagfast. Designet og monteringsprinsippet til steinen finner du i informasjonen nedenfor. Installasjonen skjer uten spiker, skruer eller festemidler. Ved skade kan enkelt steiner enkelt byttes ut. Hjørnesteiner eller hjørneprofiler, så vel som andre tilkoblingsprofiler er inkludert i serien.

Dimensjoner
Lengde: 400 mm, maks 2000 mm. Høyde: 175, 200, 225 mm, maks 300 mm. Tykkelse: 22 og 34 mm. Dimensjonene på kledningen, inkludert monteringsprofiler, er omtrent 45–55 mm.

Vekt
Vekt: ca 35–45 kg / m 2 veggoverflate inkludert monteringsprofiler.

Utseende
Steinene kan fås i flere formater, farger og overflatestrukturer. Overflaten er glatt med en matt glans eller glasert. Steinene er montert med en 10 mm horisontal og 5-10 mm vertikal skjøtmarkering. Det er enkelt å lage ulike fasademønster.

Veiledning om planlegging
Monteringsprofilene festes med skrue direkte til sokkelen. Gjennom utformingen av profilene oppnås en omtrent 20 mm ventilert luftspalte mellom fasadesteinen og den underliggende veggen. For utvendig isolasjon av ytterveggen er spesielle stålavstandsstykker installert samt isolasjon og vindbeskyttelse. Profilene tåler byggehøyder på opptil 100 m. Tegninger for tilkoblingsdetaljer for vinduer, dører, sokkel og takfot kan fås hos oss på forespørsel.